2. Tabulā. augļi
Nr. |
Nosaukums |
Daudzums 100 g produkta |
Daudzums mājas vienībās |
|||||||
Fen (mg) |
Enerģētiskā vērtība ( kcal) |
Olbaltum-vielas ( g ) |
Tauki ( g ) |
Ogļhidrāti ( g ) |
Mājas mērvienība |
Fen (mg) |
(g) |
|||
1 |
Ananāss |
19 |
54 |
0,4 |
|
|
|
|
|
|
2 |
Arbūzs |
22 |
36 |
0,6 |
|
|
1/4 vidēja lieluma |
110 |
500 |
|
3 |
Banāns |
45 |
95 |
1,0 |
|
|
1 vidējs |
90 |
200 |
|
4 |
Persiks |
30 |
46 |
1,0 |
|
|
1 vidējs |
12 |
40 |
|
5 |
Citrons |
35 |
36 |
0,8 |
|
|
1 neliels 1 gabaliņš |
18 3 |
50 10 |
|
6 |
Saldie ķirši |
21 |
61 |
1,0 |
|
|
10 gab. |
9 |
45 |
|
7 |
Bumbieris |
43 |
54 |
0,6 |
|
|
1 vidējs |
65 |
150 |
|
8 |
Ābols |
12 |
46 |
0,4 |
|
|
neliels liels |
10 17 |
80 140 |
|
9 |
Kivi |
41 |
56 |
0,9 |
|
|
1 gab. |
41 |
100 |
|
10 |
Mandarīns |
25 |
42 |
0,6 |
|
|
1 mazs 1 liels |
9 20 |
35 80 |
|
11 |
Аprikoze |
24 |
47 |
0,9 |
|
|
1 vidējs |
7 |
30 |
|
12 |
Nektarīns |
26 |
48 |
0,9 |
|
|
|
|
|
|
13 |
Аpelsīns |
34 |
44 |
0,9 |
|
|
1 mazs |
35 |
90 |
|
14 |
Baltās jāņogas |
25 |
33 |
1,0 |
|
|
1 glāze |
|
|
|
15 |
Upenes |
34 |
35 |
1,3 |
|
|
1 glāze |
54 |
160 |
|
16 |
Sarkanās jāņogas |
29 |
31 |
1,1 |
|
|
1 glāze |
50 |
160 |
|
17 |
Meža zemenes |
27 |
33 |
0,8 |
|
|
1 glāze |
27 |
100 |
|
18 |
Plūmes |
18 |
45 |
0,6 |
|
|
5 lielas 10 vidējas |
18 29 |
100 160 |
|
19 |
Zemenes |
24 |
28 |
0,7 |
|
|
1 liela 8 lielas |
3 24 |
12 100 |
|
20 |
Vīnogas |
13 |
69 |
0,5 |
|
|
1 mazs ķekars |
10 |
80 |
|
21 |
Ķirši |
19 |
47 |
0,9 |
|
|
10 gab. |
8 |
40 |
|